voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Freesmallen

Freesmallen voor deurscharnieren

Met freesmallen voor deurscharnieren wordt de montage van deuren een stuk eenvoudiger. Bij Ironw@re vindt u freesmallen voor diverse scharnieren. Met deze freesmallen wordt het infrezen van scharnieren in zowel de deur als het kozijn een stuk eenvoudiger. U gaat preciezer te werk, waardoor u een beter resultaat krijgt. Gaat u als professional aan de slag met meerdere deuren en kozijnen? De freesmal voor deurscharnieren helpt u bij het behalen van een optimaal resultaat.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een precies werkje eenvoudiger gemaakt

Scharnieren infrezen is een precies werkje. De scharnieren moeten goed geplaatst worden, om de deur op zijn plek te houden. Daarom is een freesmal voor deurscharnieren praktisch in gebruik. Met deze scharnieren mal freest u op precies de goede plaatsen. Wilt u graag meerdere freesmallen tegelijkertijd gebruiken? Met stang voor freesmallen en meerdere enkelvoudige freesmallen maakt u eenvoudig een meervoudige mal op maat. 

Freesmal scharnieren voor het infrezen van deuren en kozijnen

Met de freesmallen bewerkt u zowel de deur als het kozijn. De aanslag op de schanieren mal is voor de deur. De achterzijde van de mal wordt gebruikt voor de positie in het kozijn. De mallen zijn geschikt voor deuren met een dikte van 38/40 en 54 millimeter. De sponning van het kozijn mag 43 millimeter of dieper zijn. De freesmallen zijn te gebruiken in combinatie met een frees van 18 millimeter en een kopieerring van 24 millimeter. 

Waarom kiezen voor Ironw@re?

Heeft u niet alleen freesmallen nodig voor uw project, maar bent u ook nog op zoek naar de juiste deurpanelen, deurscharnieren of deurbeslag? Bij Ironw@re vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten. Door zowel een breed als een diep assortiment aan te bieden, vindt u bij ons de juiste producten voor uw project. Ook staan wij altijd voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies. Onze klanten waarderen ons met maar liefst een 9,1. Zowel enthousiaste doe-het-zelvers als ervaren professionals vinden bij ons alles wat ze nodig hebben op het gebied van deuren en deursystemen. Vertel ons uw plannen en we helpen u graag bij de realisatie. Hoe mogen we u verder helpen?