voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Ondergeleiders

Ondergeleiders voor schuifdeuren

Als u een hangend schuifdeursysteem heeft is een schuifdeur grond geleider praktisch. Een schuifdeur ondergeleider zorgt ervoor dat de hangende schuifdeur netjes recht open en dicht gaat. Op die manier trekt u de deur niet per ongeluk naar u toe en raakt het ophangsysteem niet beschadigd. Bij Ironw@re vindt u diverse schuifdeur ondergeleiders, gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn de vloergeleiders zowel binnen als buiten bruikbaar. Al onze vloergeleiders voor schuifdeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u geniet van een optimaal werkend systeem.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wanneer is een schuifdeur vloergeleider nodig?

Er zijn diverse manieren om schuifdeuren te bevestigen. Sommige systemen werken met een vloerrails, maar er zijn ook hangende schuifdeursystemen. Bij dit soort schuifdeuren hebben veel mensen de neiging om de deur iets naar zich toe te trekken als ze de deur open of dicht willen maken. Zonder schuifdeur vloergeleider zit er een klein beetje speling in de deur, waardoor dit mogelijk is. Maar als dit te vaak gebeurt, raakt het ophangmechanisme beschadigd. Dat is zonde. Daarom is een schuifdeur ondergeleider nodig. Deze schuifdeurgeleider monteert u aan de onderkant van de schuifdeur. Hierdoor verdwijnt te speling en kan de deur niet meer per ongeluk naar voren worden getrokken. Dat beschermt de techniek, waardoor de schuifdeur en het schuifdeursysteem jarenlang mee gaan.

Een ondergeleider voor een schuifdeur binnen of buiten

Ondergeleiders voor schuifdeuren zijn voor zowel binnen- als buitendeuren te gebruiken. U kiest uit geleiders van verschillende materialen, zoals nylon en staal. Bij Ironw@re vindt u een ruim assortiment schuifdeur vloergeleiders, zodat er altijd wel eentje aansluit op uw schuifdeursysteem. Zit uw perfecte schuifdeur grond geleider er nou onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op. We zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Waarom een schuifdeur vloergeleider van Ironw@re?

Bij Ironw@re hebben we deskundig en persoonlijk advies hoog in het vaandel staan. We willen elke klant, zakelijk en privé, zo goed mogelijk van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring en goede netwerk weten we altijd een oplossing te vinden die bij uw situatie past. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een groot gebruiksgemak. Ook de installatie verloopt eenvoudig. En als u vragen of problemen heeft staan we altijd voor u klaar. Zo helpen we u aan een geruisloos schuifdeursysteem dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag.