voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Bodemmontage

Bodem montage geleiders

Voor een strak afgewerkte lade waarbij u geen ladegeleider ziet, kiest u voor ladegeleiders met bodemmontage. Dit zijn ladegeleiders waarbij de lade:
- Ofwel op een hoeklijn rust OF
- de lade over de slede van de ladegeleider heen valt

Het betreft hier het bewegende deel van de ladegeleider. Bodem ladegeleiders zijn het over het algemeen het meest eenvoudige m.b.t. de installatie van de lade op de ladegeleider.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders bodemmontage 

Een groot voordeel van ladegeleiders met bodemmontage is dat de geleiders niet zichtbaar zijn bij het openen van de lade. Als u een strakke look wilt creëren dan zijn bodemgeleiders dus ideaal. Bij Ironw@re vindt u een ruim assortiment bodem ladegeleiders. We hebben zelfs onderdelen waarmee u zelf een ladegeleider kunt bouwen. De diverse ladegeleiders met bodemmontage hebben elk hun eigen kenmerken. Zo verschillen ze qua maximale belasting, maar ook qua inbouwlengte. Daarnaast kunnen de bodem ladegeleiders over extra opties, zoals softclose of tip-on beschikken. Voor welke lade u ook een ladegeleider met bodemmontage zoekt, bij Ironw@re vindt u een passende bodemgeleider.

Zo vindt u de geschikte bodemgeleider

U kiest bij Ironw@re uit een ruim assortiment ladegeleiders met bodemmontage. Dat is fijn, omdat elk project z’n eigen type ladegeleider vereist. Misschien wilt u graag een diepe lade maken voor een archiefkast en heeft u dus een ladegeleider nodig met een hoge maximale belasting. Wilt u graag een strak afgewerkte badkamer lade maken? Dan is een bodemgeleider met push to open techniek ideaal. Hierdoor worden handgrepen overbodig en creëert u een extra strakke afwerking. Om de juiste bodemgeleider te vinden gebruikt u in onze webshop de handige filters. Filter op de maximale belasting, de inbouw lengte of de uittrekwaarde. Ook op de verschillende extra opties, het gebruikte materiaal en het type lagering kunt u filteren. 

Voor iedereen de beste kwaliteit

Bij Ironw@re geloven wij dat iedere klusser, professioneel of amateur, de beste producten verdient. Daarom leveren wij enkel producten van de hoogste kwaliteit. Bij onze bodem ladegeleiders kunt u er dan ook van op aan dat deze van goede kwaliteit zijn. Zowel voor grote projecten als voor enthousiaste doe-het-zelvers zijn deze producten geschikt. De bodemgeleiders zijn dan ook per set van twee (voor één lade) of in grotere hoeveelheden verkrijgbaar. Ze zijn eenvoudig zelf te monteren en zorgen voor een optimale gebruikservaring.

Deskundig advies voor uw project

Heeft u een vraag over onze bodemgeleiders of heeft u deskundig advies nodig over uw project? Neem dan contact op met onze experts. Zij hebben alle kennis in huis om u adequaat verder te helpen. Bent u een zakelijke klant en heeft u een grote hoeveelheid ladegeleiders nodig voor een project? Ook dan horen we graag van u. We kunnen de meeste producten snel uit voorraad leveren, zodat uw project geen vertraging oploopt. Wilt u meer weten? Onze klantenservice staat u graag te woord.