voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Volledig uittrekbaar

Volledig uittrekbare ladegeleiders

Voor lades die u volledig open wilt kunnen trekken gebruikt u volledig uittrekbare ladegeleiders. Ontdek de mogelijkheden bij Ironw@re.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders die volledig uittrekbaar zijn

Zoals de naam al aangeeft zijn volledig uittrekbare ladegeleiders volledig uittrekbaar. Hierdoor zijn de lades die u met deze ladegeleiders bevestigt ver uit de kast te trekken. Bij Ironw@re hebben we een aantal verschillende van deze volledig uittrekbare ladegeleiders in het assortiment. De geleiders hebben een inbouw lengte tussen de 150 en 1500 millimeter en zijn dus ook voor deze gehele lengte uit te trekken. Daarbij hebben de ladegeleiders elk eigen kenmerken. Zo zijn er volledig uittrekbare ladegeleiders met softclose, selfclose en tip-on. 

De juiste ladegeleider voor uw project

Als u een ladegeleider nodig heeft voor uw project, is het belangrijk om te bepalen welke ladegeleider het beste op uw wensen aansluit. Hierbij zijn het formaat en de maximale belasting een goed startpunt. Deze moeten aansluiten op de lade die u gaat maken. Zo heeft een lade voor archiefkast vaak een hoge maximale belasting nodig, terwijl dit bij een lade in een bureau wat minder van belang is. Ook het formaat van de lade is belangrijk. Als de ladegeleiders volledig uittrekbaar zijn, kunt u het gehele formaat van de ladegeleider benutten. Na het bepalen van deze eigenschappen kijkt u naar de andere mogelijkheden. Extra gebruiksgemak verkrijgt u door te kiezen voor lades met selfclose of softclose. Ook push to open ladegeleiders zorgen voor extra comfort. Daarnaast kijkt u naar de plaats van montage, de lagering en de prijs om de juiste ladegeleider te vinden. De handige filters in onze webshop helpen u hierbij.

Hoge kwaliteit voor het beste resultaat

Een ladegeleider moet van goede kwaliteit zijn. U wilt immers dat de lade altijd soepel te gebruiken is. Daarom is het belangrijk om de juiste ladegeleider te kiezen, maar ook om een product van hoge kwaliteit te kiezen. Bij Ironw@re hebben we enkel hoogwaardige producten in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt.

Deskundig advies over ladegeleiders

Het is fijn dat u uit veel verschillende volledig uittrekbare ladegeleiders kunt kiezen. Zo zit er voor ieder project zeker een geschikte ladegeleider tussen. Maar we begrijpen ook dat het brede assortiment voor vragen kan zorgen. Waarom zou u voor de ene ladegeleider kiezen en niet voor die andere? Daarom staat onze klantenservice voor u klaar. Neem contact op en we staan u graag bij met het antwoord op al uw vragen en een persoonlijk en deskundig advies. Zo helpen we u bij het verkrijgen van het beste resultaat.