voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Sloten

Hoogwaardige schuifdeursloten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan schuifdeursloten voor binnendeuren, ideaal voor het optimaliseren van ruimte en privacy in huis of kantoor. Met een ruime keuze aan stijlen, materialen en afwerkingen, bieden wij de perfecte oplossing voor elke esthetiek. Onze hoogwaardige schuifdeursloten garanderen veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende deurtypes. Bestel nu en ervaar de naadloze integratie van design en functionaliteit voor uw binnendeuren. Op zoek naar ander schuifdeurbeslag? 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geruisloze werking en eenvoudige installatie

Welk schuifdeurslot u ook kiest, bij Ironw@re vindt u enkel schuifdeursloten van goede kwaliteit. De schuifdeur sluiting is altijd gemaakt van de beste materialen. Vaak bestaan de sloten uit RVS componenten die lang meegaan. Bovendien hebben onze schuifdeursloten altijd een geruisloze werking. Geen vervelend geluid dus bij het openen of sluiten van het slot. Daarbij zijn al onze schuifdeur sluitsystemen eenvoudig zelf te installeren

Diverse soorten schuifdeursloten

Bij Ironw@re vindt u drie soorten sloten voor schuifdeuren.

●      Vrij/bezet sloten voor de WC

●      Insteeksloten

●      Haaksystemen

Vrij/bezet sloten voor de WC

Heeft of wilt u de WC afsluiten met een schuifdeur? Dan is een goed slot natuurlijk vereist. Speciaal voor het toilet of de badkamer verkopen wij complete sets met ‘vrij/bezet’ sloten. Dit slot is maar vanaf één kant te bedienen. Vaak is bij zo’n slot voor een schuifdeur aan de buitenkant te zien of de ruimte vrij of bezet is. Bij ons vindt u diverse van dit soort sloten. Zo is er altijd wel een schuifdeurslot te vinden dat perfect aansluit op de stijl van de schuifdeur.

Insteeksloten

Een insteekslot wordt in de schuifdeur gemonteerd. Het is het meest gebruikte type slot. Aan de buitenzijde van de schuifdeur ziet u bijna niets van het insteekslot. Ook als u dubbele schuifdeuren heeft zijn bepaalde insteeksloten geschikt. Heeft u schuifdeuren die volledige in de wand verdwijnen? Sommige insteeksloten hebben een uittrekbare greep waarmee de deur uit de nis te trekken is.

Haaksystemen

Een haakslot op een schuifdeur is de meest eenvoudige manier om een schuifdeur op slot te doen. Een haakslot bestaat uit een schuifslot en een tegenplaat. Deze zijn beide erg gemakkelijk te monteren. Als u in huis af en toe een deur wil vergrendelen, maar u geen insteekslot wil monteren, is een haaksysteem een goed alternatief.

Welk slot voor een schuifdeur kiest u?

Twijfelt u over welk slot het beste bij uw schuifdeur past? Of heeft u niet alleen een schuifdeurslot, maar nog een compleet schuifdeursysteem nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn en op welke manier wij kunnen helpen om deze te verwezenlijken. Zo geniet u binnenkort van perfect afsluitbare schuifdeuren in of rondom huis.