voor bedrijven & consumenten in NL en BE

In de wand

In de wand schuifdeursystemen

Zoekt u een schuifdeursysteem met een strakke afwerking of heeft u een ruimtebesparende optie nodig? Dan is een schuifdeur in de wand een uitstekende optie. Met een schuifdeur die in de wand verdwijnt kiest u voor een stijlvolle afwerking, die in elk interieur in te passen is. Bij Ironw@re vindt u Xinnix X5 schuifdeursystemen voor in de wand die eenvoudig zelf te installeren zijn. Met de volledige pakketten maakt u ook direct de twee muren waar de schuifdeur tussen verdwijnt. Een schuifdeursysteem in de wand kan zowel met enkele als met dubbele schuifdeuren afgewerkt worden. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geruisloze en bijna onzichtbare schuifdeuren

Door de hoogwaardige loopdelen van dit schuifdeursysteem schuift de deur zeer soepel en bijna geruisloos open en dicht. De schuifdeur kan volledig in de wand verdwijnen, waardoor u van de volledige deuropening gebruik kunt maken. De schuifdeur is hierdoor als deze openstaat bijna onzichtbaar. Dit zorgt voor een ruimtelijk en minimalistisch effect. U heeft de keuze uit houten en glazen schuifdeuren, in zowel een enkele als een dubbele uitvoering. Alle Xinnix x5 schuifdeursystemen zijn standaard uitgevoerd met softclose demping. 

Een schuifdeur die in in de wand verdwijnt, zoals u het wilt

Bij Ironw@re leveren we u graag een totaalpakket met alles wat u nodig heeft. Naast een schuifdeursysteem voor in de wand hebben wij schuifdeurgrepen en deurpanelen die bij het systeem passen. Heeft u geen complete set nodig? Dan verkopen wij ook losse onderdelen, waarmee u uw eigen systeem samenstelt. Ook als u zelf twee muren gaat zetten, in plaats van dat u gebruik maakt van het Xinnix X5 systeem, raden we u aan om losse onderdelen te kopen. Een losse rail en ophangset vindt u bij onze standaard hangende systemen.

Doe het zelf of vraag het ons

De Xinnix X5 schuifdeur in de wand systemen zijn gemakkelijk zelf te installeren. Heeft u hier echter geen zin in of tijd voor? Dan ontzorgen onze ervaren medewerkers u graag van begin tot einde. Van het inmeten van de inbouw schuifdeur tot het installeren van de wand en deuren, alles nemen zij voor u uit handen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en kijken waar we u kunnen ondersteunen of ontzorgen.