voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Magnetische sloten

Magnetische sloten

Een magnetisch slot is een insteekslot, maar met een groot voordeel. Dit slot werkt namelijk met een magneetsluiting. Dat zorgt ervoor dat er geen stootplaatje op het kozijn hoeft te worden gemonteerd. De dagschoot is bij dit type slot namelijk standaard. Pas als de deur in het kozijn gesloten is, zorgt een magneet ervoor dat de dagschoot uit komt. Dit ziet er mooier uit. De randen van het kozijn raken niet meer per ongeluk beschadigd door de dagschoot. Ook kan u niet meer per ongeluk tegen de dagschoot aanlopen. Combineer een magnetisch slot met onzichtbare scharnieren voor een optimaal minimalistisch resultaat.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een magneetslot bij oude en nieuwe deuren

Een magnetisch deurslot is een fijne aanwinst in elke woning. Naast het praktische gemak heeft de deur met magneetsluiting esthetisch veel waarde. Gelukkig is een magneetslot voor een deur zowel op oude als nieuwe deuren toepasbaar. Veel deuren in Nederland hebben een slot van de Nemef 1200 serie. Daarom vindt u bij Ironw@re magnetische sloten met dezelfde maatvoering. Deze zijn eenvoudig in de deuren in te passen. Heeft u compleet nieuwe deuren nodig en wilt u deze voorzien van een magneetslot? Ook dat is uiteraard mogelijk. Indien gewenst bewerken wij de deuren graag voor u voor in ons bewerkingscentrum.

Een deur met magneetsluiting zonder deurkruk

De meeste magnetische deursloten werken net als een insteekslot. Dit betekent dat u ze met een deurklink opent en sluit. Op bepaalde deuren in huis wilt u misschien liever geen uitstekende deurkruk gebruiken. Een magnetisch insteekslot is dan meestal geen optie. Wilt u toch graag de deur met een magneetsluiting sluiten? Dan is het mogelijk om op zowel de deur als het kozijn een magneet te plaatsen. Omdat deze techniek niet met een dagschoot werkt, is het mogelijk om elke gewenste greep op de deur te monteren. Wilt u een compleet greeploos resultaat? Dan is het No-Ha systeem de oplossing. Dit magnetische systeem heeft helemaal geen deurknop nodig. Het resultaat is strak, minimalistisch en praktisch.

Een complete oplossing voor uw deuren

Bij Ironw@re hebben we een uitgebreid assortiment op het gebied van deuren, deursystemen en deurbeslag. Heeft u vragen over een specifiek product (zoals een magneetslot voor uw deur) of bent u op zoek naar een complete oplossing voor uw project? Bel of mail ons dan met uw vragen en ideeën. We denken graag met u mee en staan klaar met een passend en persoonlijk advies.