voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Deurbewerking

Deurbewerkingen 

Wij bewerken uw deur met uiterste precisie
Als u bij Ironw@re een deur aanschaft, kunt u deze door ons laten bewerken. Deze bewerkingstechniek is toepasbaar op alle deurtechniek en schuifdeurtechniek systemen.

Let op: deurbewerking is alleen mogelijk in combinatie met de aankoop van een houten deur. * De maximale afmeting: 150 cm bij 330 cm.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

Voor de eindgebruiker

Uw deur wordt machinaal en nauwkeurig bewerkt. Voor optimale kwaliteit laten wij uw deur bewerken door een CNC-Machine (Computer Numerical Control). Dit is een bewerkingsmachine die aangestuurd wordt door een computer via CAD Software. Wij zullen uw deur met de juiste specificaties in deze software digitaliseren en inladen op de CNC-machine.

Na inmeten worden de maten op ons kantoor ingevoerd in een speciale deuren-software (Pro2CNC).  Per deur wordt een programma samengesteld en op aanvraag met de benodigde bewerkingen voorzien, zoals scharnieren, deursloten, schuifdeurgrepen, valdorpels, sponningen, graveringen en dergelijke.   Alle techniek die wij verkopen kunnen wij laten infrezen. Vanuit ons kantoor worden de programma’s naar de CNC verstuurd. Met behulp van deze programma’s wordt uiteindelijk de deur gemaakt.


Voor de professional

Ook voor de professional biedt Ironw@re deurwerking aan. Na inmeten worden de maten op ons kantoor ingevoerd in een speciale deuren-software (Pro2CNC).  Per deur wordt een programma samengesteld en op aanvraag met de benodigde bewerkingen voorzien, zoals scharnieren, deursloten, schuifdeurgrepen, valdorpels, sponningen, graveringen en dergelijke.  Alle techniek die wij verkopen kunnen wij laten infrezen. Vanuit ons kantoor worden de programma’s naar de CNC verstuurd. Met behulp van deze programma’s wordt uiteindelijk de deur gemaakt.

Bent u als professional zelf in staat deuren te bewerken? Dan bieden wij voor verschillende producten freespakketten aan voor scharnierende deuren (XinniX), voor taatsdeuren en voor schuifdeuren tegen vaste tarieven.