voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Voor binnen

Dubbele schuifdeursystemen voor binnen

Dubbele schuifdeuren zijn binnen zowel functioneel als erg mooi. Met een dubbel schuifdeursysteem voor binnen creëert u eenvoudig zo'n praktische dubbele schuifdeur tussen twee ruimtes.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende mogelijkheden voor dubbele schuifdeuren binnen

Dubbele schuifdeuren zorgen binnen voor een mooie, brede doorgang tussen twee ruimtes. Door te kiezen voor deurpanelen die passen bij de woonstijl maakt u van de deuren bovendien een belangrijk onderdeel van het interieur. Er zijn glazen dubbele schuifdeuren, maar ook hout is een veel gekozen optie. Niet alleen de deurpanelen bepalen hoe de dubbele schuifdeuren eruit komen te zien, ook het schuifdeursysteem speelt een belangrijke rol. Wilt u graag een klassieke ensuite deur realiseren? Dan kiest u voor een onderlopend schuifdeursysteem. Maar ook een schuifdeursysteem dat aan het plafond of aan de wand wordt bevestigd is een mogelijkheid. Wilt u graag dat beide deuren tegelijkertijd openen? Dan kiest u een parallel of een symmetrisch schuifdeursysteem. Of kiest u toch voor een systeem waarbij de deuren in de wand verdwijnen? Zo stelt u uw eigen ideale dubbele schuifdeursysteem voor binnen samen.

Dubbele schuifdeursystemen van de hoogste kwaliteit

Bij Ironw@re hebben we enkel producten van de hoogste kwaliteit in ons assortiment. De schuifdeursystemen lopen soepel en geruisloos. Ze gaan lange tijd mee en zijn eenvoudig te monteren. Vaak is de lengte van de rail heel eenvoudig aan te passen, waardoor u het systeem zelf op maat kan maken. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan leveren we u graag het complete schuifdeursysteem op maat. Ook is het mogelijk om juist losse onderdelen te bestellen, zodat u de complete set zelf samenstelt. Het is maar net wat u prettig vindt werken.

Wat heeft u nodig voor dubbele schuifdeuren voor binnen?


Wilt u graag dubbele schuifdeuren installeren? Dan heeft u een aantal componenten nodig. Allereerst kiest u een schuifdeursysteem dat op uw wensen aansluit. Hierbij houdt u rekening met de mogelijkheden in uw woning. Moet het systeem aan het plafond of aan de muur worden gemonteerd? Of kiest u voor een onderlopend systeem, dat op de vloer wordt geïnstalleerd? En hoe breed is de doorgang waar de deuren moeten komen? Hierna kiest u een bijpassende ophangset. Ook kiest u deurpanelen en deurbeslag. De dubbele schuifdeuren zijn zo volledig aan uw smaak aan te passen.