voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Standaard hangend

Standaard hangende systemen voor houten schuifdeuren

Met hangende schuifdeursystemen voor houten schuifdeuren kun je de perfecte look in je woning creëren. Het biedt een stijlvolle oplossing voor een moderne of traditionele inrichting. Met hun vele voordelen, zoals een lange levensduur, eenvoudig onderhoud en een duurzame look, zijn hangende schuifdeursystemen een populaire manier om een stijlvolle toets aan je woning toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige of meer traditionele oplossing, met hangende schuifdeursystemen voor houten schuifdeuren heb je een breed scala aan opties om uit te kiezen. Bovendien zijn ze een duurzame optie die je jarenlang meegaat.

Eigenschappen systemen
Budget 0400: glijlagering - geen softclose - max 40/80 kg - loopt soepel maar minder lang door
Standaard 0500: kogellagering - met basis softclose - 80/120 kg per deur 
Pro 1200: kogellagering - met professionele softclose - 50/80/120 of 160 Kg per deur

De Pro softclose sluit rustiger & geruislozer, de heropeningskracht om dempers opnieuw te activeren is erg licht.Voordelen van hangend  schuifdeursysteem

Soepel lopend, vloer obstakelvrij en eenvoudig te plaatsen.  Met de  systemen van Ironw@re bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak

Mogelijkheden voor een hangende houten (of stalen) schuifdeur

Bij Ironw@re heeft u voor een hangdeuren systeem de keuze uit BUDGET, de STANDAARD en PRO systemen. De PRO systemen zijn van de allerbeste kwaliteit. Het zijn dikwandige rails met loopwagens van aluminium. De wielen zijn onafhankelijk gelagerd met kogellagers. De BASIC systemen hebben loopwagens van kunststof. De wielen zijn onafhankelijk gelagerd met glijlagering en de rails zijn iets minder dikwandig dan de PRO systemen. Zowel de STANDAARD als PRO versie is met of zonder softclose verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de hangende houten of stalen schuifdeursystemen en bijpassende deuren van Ironw@re? In onze webshop vindt u een overzicht van al onze producten. Ziet u de systemen liever eerst in het echt? Maak dan telefonisch een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u het verschil tussen de verschillende systemen. Onze producten hebben zowel een functionele als een esthetische waarde.