voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Hangend

Standaard hangende systemen voor houten schuifdeuren

Met hangende schuifdeursystemen voor houten schuifdeuren kun je de perfecte look in je woning creëren. Het biedt een stijlvolle oplossing voor een moderne of traditionele inrichting. Met hun vele voordelen, zoals een lange levensduur, eenvoudig onderhoud en een duurzame look, zijn hangende schuifdeursystemen een populaire manier om een stijlvolle toets aan je woning toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige of meer traditionele oplossing, met hangende schuifdeursystemen voor houten schuifdeuren heb je een breed scala aan opties om uit te kiezen. Bovendien zijn ze een duurzame optie die je jarenlang meegaat.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren


Voordelen van hangend  schuifdeursysteem

Soepel lopend, vloer obstakelvrij en eenvoudig te plaatsen.  Met de  systemen van Ironw@re bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak

Bekijk de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de hangende houten of stalen schuifdeursystemen en bijpassende deuren van Ironw@re? In onze webshop vindt u een overzicht van al onze producten. Ziet u de systemen liever eerst in het echt? Maak dan telefonisch een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier ervaart u het verschil tussen de verschillende systemen. Onze producten hebben zowel een functionele als een esthetische waarde.