voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Hout met glas

Alles voor een houten schuifdeur met glas

Een houten schuifdeur met glas is een stijlvolle keuze. Bij Ironw@re vindt u diverse schuifdeursystemen om zo'n schuifdeur te realiseren. Van een houten deur met een klein raampje tot een houten frame met veel glas, alles is mogelijk.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stel uw eigen houten schuifdeur met glas samen

Bij Ironw@re hebben we alles in het assortiment voor het samenstellen van uw ideale houten schuifdeur met glas. U kiest uit diverse schuifdeursystemen en vult deze aan met een deurpaneel naar keuze. Deurbeslag maakt uw houten schuifdeur met glas helemaal af. Er zijn verschillende schuifdeursystemen om uit te kiezen. Zo zijn er onzichtbare systemen en systemen waarbij de deur in de wand schuift. Of kies juist voor een zichtbaar schuifdeursysteem, waarbij de rails van het systeem onderdeel is van de uitstraling. Voor klassieke ensuite deuren is een onderlopend schuifdeursysteem een goede keuze. Een houten schuifdeur met glas is toe te passen in diverse ruimtes in huis. Zo is het een mooie doorgang naar de woonkamer, maar ook voor de badkamer of de zolder is een houten schuifdeur met glas een uitstekende keuze.

Hoogwaardige materialen voor een functionele schuifdeur

Als u voor een houten schuifdeur met glas kiest, wilt u er wel zeker van zijn dat deze van de beste kwaliteit is. Bij Ironw@re bieden we daarom enkel producten aan van de hoogste kwaliteit. Het glas in onze schuifdeuren is in veel gevallen gehard veiligheidsglas. Dit is erg veilig en daarom goed bruikbaar in een schuifdeur. Ook de andere materialen zijn van goede kwaliteit. De schuifdeursystemen lopen allemaal soepel en vaak zelfs geruisloos. Montage van de diverse onderdelen is eenvoudig. Wilt u toch liever dat wij het inmeten of monteren van de houten schuifdeur met glas voor u doen? Ook dat is zeker mogelijk.

Tip: bij ons vindt u ook standaard complete houten schuifdeuren op maat!

Persoonlijk advies over uw schuifdeur

Bij het samenstellen van uw ideale schuifdeur heeft u veel keuzes te maken. We begrijpen als u hier soms wat advies bij nodig heeft. Daarom staan wij altijd voor u klaar met een persoonlijk advies. Of u nou vragen heeft over de diverse schuifdeursystemen of dat u niet zeker weet welk deurbeslag het beste bij het gekozen deurpaneel past, wij helpen u graag verder. Wij leveren zowel losse componenten voor houten schuifdeuren met glas als complete schuifdeursystemen. We horen graag waar we u mee kunnen helpen. Zo geniet u binnenkort van uw eigen samengestelde houten schuifdeur met glas.