voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Montage en Inmeten

Montage en Inmeten service

Ervaren vakmensen staan klaar om uw hoogwaardige deur- of schuifdeuroplossing te installeren en/of in te meten van te voren. Voor een succesvolle installatie van een deur- of schuifdeuroplossing is specialistische kennis van de producten en de specifieke situatie vereist. Daarom beschikken wij over een toegewijd montageteam dat deskundig is in het plaatsen van onze systemen. Maak gebruik van onze vakkundige montageservice voor een zorgeloze installatie.

 

Wij helpen u graag!

Bij de aanschaf van een product bij Ironw@re gaat een zorgvuldig selectieproces vooraf. Welke deur- of schuifdeuroplossing past het beste bij de persoonlijke voorkeuren en past dit tegelijkertijd perfect bij de woning of gebruikersruimte? We beginnen met een intakegesprek om inzicht te krijgen in uw situatie, vaak op basis van tekeningen of foto's. Op basis van deze informatie voorzien we u van persoonlijk en professioneel advies. Om de installatie uitstekend te laten verlopen en de kwaliteit van het product te waarborgen, beschikt Ironw@re over een eigen inmeetdienst en montagedienst. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in onze hoogwaardige deur- en schuifdeuroplossingen en hebben de benodigde productkennis en ervaring met systemen in elke situatie.

 

Inmeten door vakspecialisten

Twijfeld u over de betrouwbaarheid en precisie van u zelf bij het op meten van een deursparing? Dat is helemaal niet gek, daarom heeft Ironware vakspecialisten met het juiste gereedschap en kennis om uw deursparings op te meten zodat de door ons op maat gemaakte deur en kozijn precies past. Voor preciesie kiest u een vak specialist van ironware zodat er 100% zeker geen fouten worden gemaakt. 

 

Montage door vakspecialisten

De expertise van onze vakspecialisten ligt specifiek bij het plaatsen van onze systemen. Daarom plaatsen wij geen wanden en doen wij geen nabewerkingen. Wij doen waar wij goed in zijn. Wel vragen wij u als klant om de locatie zelf voor te bereiden aan de hand van bijsluiters, handleidingen of documentatie. Zo zorgt u voor een optimale werkplek en kunnen wij een prachtig eindresultaat afleveren. Uiteraard laten wij de werkplek schoon achter en gaan wij pas weg wanneer u tevreden bent. 

 

Vakkundige ondersteuning op locatie

U heeft de mogelijkheid om de volledige montage aan Ironw@re uit te besteden, maar we bieden ook vakkundige ondersteuning op locatie aan. Als u van plan bent onze systemen regelmatig te installeren, biedt Ironw@re graag persoonlijke training om vertrouwd te raken met onze producten. Dit kan plaatsvinden in ons kantoor in Papendrecht of op de door u gewenste locatie.

 

Planning montage
Voor de montage van een XinniX deursysteem moeten we worden ingepland in overleg met de stukadoor. Bij taatsdeuren gebeurt dit juist na het stucen. Per systeem informeren we u nauwkeurig wanneer onze vakspecialisten moeten worden ingeschakeld.

Transparante kostprijsberekening
Onze tarifering wordt bepaald door een vast bedrag: inclusief de kosten voor de vakkundige montage van het door u geselecteerde product, de reiskosten en de gedetailleerde werkvoorbereiding van onze vakspecialisten.