voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Montage

Montage service

Laat uw deur- of schuifdeuroplossing gemakkelijk plaatsten door onze vakmensen.
Bij het installeren van een deur- of schuifdeuroplossing is expertise en kennis van de producten en situatie nodig. Wij hebben daarom een gespecialiseerd montageteam die onze systemen vakkundig kan plaatsen. Maak daarom gebruik van onze montage service.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

Voor de eindgebruiker

Als u bij Ironw@re een product aanschaft gaat hier vaak een zoekproces aan vooraf. Welke deur- of schuifdeuroplossing past het best bij mijn wensen maar ook bij mijn woning of gebruikersruimte? Wij starten met een intakegesprek om inzicht te krijgen in uw situatie vaak op basis van tekeningen of foto’s. Op basis van deze informatie voorzien wij u van persoonlijk professioneel advies.

Om installatie zorgen uit handen te nemen maar ook om de kwaliteit van het product te waarborgen, beschikt Ironw@re over een eigen montagedienst. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in onze deur- en schuifdeuroplossingen. Zij hebben dus de nodige productkennis en ervaring om de systemen in elke situatie te monteren.


Voor de professional

Ook voor de zakelijke klant staat ons montageteam ter beschikking om mogelijke faalkosten en valkuilen tijdens het installatieproces te voorkomen. Voorafgaand aan de installatie zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden om alles details met elkaar te bespreken. Dit kan telefonisch, per mail of bij ons op kantoor in Papendrecht. Wij zullen tijdens dit gesprek ook analyseren of er in uw situatie mogelijk knelpunten kunnen ontstaan. Zo zorgen wij er samen voor dat de montage soepel verloopt en er een prachtig eindresultaat wordt afgeleverd.

Met behulp van bijsluiters, handleidingen of instructiedocumentatie zullen wij u optimaal ondersteunen bij het installatieproces.Ondersteuning op locatie

U kunt er voor kiezen de montage volledig uit te besteden aan Ironw@re, maar wij kunnen ook ondersteuning bieden op locatie. Bent u van plan vaker onze systemen te plaatsen dan geeft Ironw@re graag een persoonlijke training om onze producten beter te leren kennen. Dit is mogelijk bij ons in Papendrecht maar ook op de door u gewenste locatie. Voor meer informatie, zie pagina Training.


Montage door vakmensen

De expertise van onze vakmensen ligt specifiek bij het plaatsen van onze systemen. Daarom plaatsen wij geen wanden en doen wij geen nabewerkingen. Wij doen waar wij goed in zijn. Wel vragen wij u als klant om de locatie zelf voor te bereiden aan de hand van bijsluiters, handleidingen of documentatie. Zo zorgt u voor een optimale werkplek en kunnen wij een prachtig eindresultaat afleveren. Uiteraard laten wij de werkplek schoon achter en gaan wij pas weg wanneer u tevreden bent.

Planning
Voor de montage van een XinniX deursysteem moeten wij voor de stukadoor worden ingepland. Bij taatsdeuren is dat juist ná het stucen. Per systeem zullen wij dus laten weten wanneer onze vakmensen moeten worden ingeschakeld.

Kostprijsberekening
Onze prijs komt tot stand door een vaste prijs: voor de montage van het door u gekozen product, de reiskosten en werkvoorbereiding van onze vakmensen.