voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Onzichtbaar

Onzichtbare systemen voor glazen schuifdeuren

Onzichtbaar schuifdeursysteem voor binnendeuren van glas
Uniek schuifdeursysteem voor glas waar niks van de techniek zichtbaar is op de wand.

Met dit onzichtbare schuifdeursysteem valt de ophanging van de deur volledig weg voor het zicht. Deze set bestaat uit een systeem om een glaspaneel mee aan uw wand te hangen. Op de wand komt op compact een rol -geleidingssysteem. Boven op uw glaspaneel wordt een profiel met rails geplaatst, het profiel begeleid samen met het rol-geleidingssysteem de schuifdeur. Het schuifdeursysteem bestaat uit een rail van 110cm of 180 cm (inkortbaar), de rolgeleiding voor op de wand, twee onderlopende wielen, twee stuks softclose dempers en een ondergeleider

Het gewicht van het glas rust op wielen onder het frame en een ophanging aan de bovenkant van het frame zorgt ervoor dat de deur langs de muur schuift. Het systeem is aan twee zijden gedempt, dus zowel bij het openen van de deur als bij het sluiten van de deur.

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Montage advies
Bij montage van dit onzichtbare schuifdeursysteem is het belangrijk dat de rol-geleiding op de wand goed verankerd zit. Voor het monteren van de bovenrail in de deur moet er een uitsparing gemaakt worden. Belangrijk is dat er voldoende hout in de bovenkant van de deur zit, zodat deze uitsparing gemaakt kan worden. U kunt deze rail gemakkelijk via voorgeboorde gaten tegen de deur schroeven. De onderlopende wielen moeten in een uitsparing onderin de deur gemonteerd worden, tussen deze twee wielen in wordt de onderrail (voor onderin deur) ingewerkt. Deur kan tot 2mm omhoog versteld worden.

 

Koop bij ons ook uw glaspaneel volledig op maat (zie direct meebestellen) 

Zie alle technische details in de bijlages onder het kopje downloads

Let op: 
Heeft u een zachte ondervloer zoals tapijt? Dan is een onderrails voor zachte ondergrond noodzaklijk.
Deze onderrails is beschkbaar in het zwart en zilver (Zie direct meebestellen)