voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Woonkamer

Alles voor de glazen schuifdeur in je woonkamer

Als je op zoek bent naar een moderne en stijlvolle oplossing voor je woonkamerdeur, overweeg dan een glazen schuifdeur. Een glazen schuifdeur voegt niet alleen een esthetische uitstraling toe aan je huis, maar biedt ook praktische voordelen. Glazen schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, afwerkingen en maten. Je kunt kiezen uit transparante, gekleurde of matglas opties om te voldoen aan je persoonlijke smaak en interieur. 

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van natuurlijk licht in je woonkamer door een glazen schuifdeur

Een van de belangrijkste voordelen van glazen schuifdeuren is dat ze natuurlijk licht in je woonkamer laten. Dit creëert een lichtere en ruimere sfeer in je huis en bespaart op energierekeningen. Daarnaast bieden glazen schuifdeuren een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor huizen met terrassen of patio's.

Als je kiest voor een glazen schuifdeur, moet je ook nadenken over de soorten railsysteem en handgrepen die je wilt gebruiken afhankelijk van je voorkeur en ruimte. Handgrepen zijn ook belangrijk omdat ze niet alleen de functie van de deur verbeteren, maar ook de esthetische uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid van glas

Bij het kiezen van een glazen schuifdeur is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en veiligheid van het glas. Het glas moet sterk genoeg zijn om regelmatig gebruik te weerstaan en veiligheidskenmerken bevatten, zoals gehard of gelaagd glas.