Onzichtbaar schuifdeursysteem

Uniek onzichtbaar schuifdeursysteem. De lagering is soepel en geruisloos. Het systeem is eenvoudig te installeren. Rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium en komt achterop uw schuifdeur. Op de wand komt een plaat met loopwielen. Waar uw deur met de bevestigde rails overheen wordt begeleid. De crux bij dit systeem is dat de rails en rollers zijn omgedraaid ten opzichte van traditionele schuifdeursystemen waarbij de techniek in het zicht zit. Rails op de deur, wielen op de wand. Enige kleine beperking bij dit systeem is dat uw schuifdeur altijd in geopende stand gedeeltelijk in uw doorgang blijft open staan. Ongeveer 11 cm.

Welke componenten heeft u nodig?
Kies per schuifdeur 1 x artikel 1400/1100 of 1400/1800 afhankelijk van uw schuifdeurbreedte. Dit is een complete set met alle basis benodigdheden. Exclusief uw deurpaneel. We bieden dit systeem optioneel ook compleet met deur en montage aan. Vraag naar de mogelijkheden. We maken graag een passende offerte.

Kies optioneel 1 van de 2 kleuren onderrail 1400/OR.... Dit is alleen nodig bij onverharde vloeren. Vloeren zoals tapijt of gelijksoortige materialen.

Berekeningen:
Sparingshoogte = deurhoogte + 10 - 60 mm
Sparingsbreedte = deurbreedte - 50 mm - 50 mm (of als deur op haakse wand uitkomt 1 x minus 50 mm)

Lees meer

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina