voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Deskundig advies

Deskundig advies

Wij adviseren u graag persoonlijk
Voor advies over de juiste oplossing voor uw deur- of schuifdeuroplossing kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij staan u graag te woord met een passend advies.

Scrol voor meer informatie, of Neem contact op

Voor de eindgebruiker

Heeft u een vraag over een product, over de toepassing of de installatie ervan? Over een deur of een schuifdeur in de wand? Wij zijn altijd bereikbaar om u deskundig en passend advies te geven. Onze adviseurs hebben veel productkennis in huis om u een passende oplossing te bieden. Wij geven functioneel en technisch advies, maar ook voor keuzes qua smaak kunnen wij altijd met u meedenken.

Graag nemen wij de tijd om de situatie op uw locatie helder te krijgen om zo gericht advies te geven. Doordat Ironw@re jaren ervaring heeft met het toepassen van onze producten weten wij met welke aandachtspunten u rekening moet houden in uw situatie.


Voor de professional | BOUW

Heeft u een vraag over een product, over de toepassing of de installatie ervan? Een railsysteem voor een industriële schuifdeur? Railsysteem voor een schuifdeur in de wand? Of in te stucen onzichtbaar deurkozijn? Wij zijn altijd bereikbaar om u deskundig en passend advies te geven. Onze adviseurs hebben veel productkennis in huis om u een passende oplossing te aan te bieden. Wij geven functioneel en technisch advies. Desgewenst zijn we aanwezig bij bouwvergaderingen.


Voor de proffesional | INDUSTRIE

Heeft u een vraag over een product, over de toepassing of de installatie ervan? Een uitschuifsysteem voor jetski’s in een luxe jacht? Een railsysteem voor een industriële schuifdeur? Of een telescoopgeleider voor een uitschuifbaar plateau? Wij zijn altijd bereikbaar om u deskundig en passend advies te geven. Onze adviseurs hebben veel productkennis in huis om u een passende oplossing te aan te bieden. Wij geven functioneel en technisch advies. In de industriële sector kan Ironw@re al tijdens de ontwerpfase met engineers zoeken naar een passend advies die voldoet aan een programma van eisen.