voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Verzending deuren | Order verloop

Leveren systemen en beslag 
Zodra uw order voldaan is, zullen alle bestelde artikelen (behalve de eventueel bestelde deuren) zo spoedig mogelijk verzonden worden.
U krijgt van onze transporteur Focus Koeriers een “track & trace” mail met de verwachte bezorginformatie. Hierin wordt een datum en tijdsvak aangegeven.

Heeft u met inmeten gekozen? 
Wij zullen zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail een afspraak plannen. Na het inmeten zullen we de deurmaten afstemmen.

Heeft u zonder inmeten gekozen?
Dan gebruiken we de door u opgegeven afmetingen. Als u het veld afmetingen leeg hebt gelaten zullen we telefonisch contact met u opnemen.

Controle deurdetails 
De deur zal door onze inkopers worden gecontroleerd. De deur zal worden ingekocht én geproduceerd conform de orderbevestiging. 

Melden verwachte leverweek deur 
Zodra wij de levertijd van de deur bevestigd krijgen mailen wij de verwachte leverweek. 
De leverweek kan niet 100%  worden gegarandeerd. Door externe omstandigheden kan de leverweek wijzigen. Uiteraard houden wij u van deze eventuele wijzigingen op de hoogte.  
Met de bouwvak & de kerst is de levertijd vertraagd met de duur van deze periodes, respectievelijk 3 weken extra en 2 weken extra. 

Bewerken en/of assembleren van deur 
De deur komt binnen bij ons bewerkingscentrum, vervolgens wordt deze op onze hoogwaardige CNC machines gefreesd.
De bewerkingen worden conform de specificaties op uw orderbevestiging uitgevoerd. 

Afstemmen levermoment deur 
Zodra uw deur gereed is nemen wij contact met u op om de werkdag van levering af te stemmen. 
Indien we telefonisch geen contact krijgen zullen we u nogmaals proberen te bereiken. 
De gebruikelijke bezorgdagen voor deuren zijn woensdag en vrijdag. Zodra de deur wordt verzonden krijgt u ook een mail met track & trace informatie.

Levering & controle van deur  
Bij levering moet er iemand op het afleveradres aanwezig zijn om de deur(en) in ontvangst te nemen en voor akkoord te ondertekenen.
Tevens wordt verwacht om de chauffeur te helpen met uitladen. Zonder uw aanwezigheid de deur(en) achterlaten is niet mogelijk. 
Indien u niet aanwezig bent op het afgesproken dagdeel, zullen de verzendkosten opnieuw worden berekend.

Controleer direct bij ontvangst uw deur(en) op afwijkingen en/of beschadigingen. Indien u afwijkingen en/of beschadigingen constateert moet u deze direct melden. Reclamaties dienen op de dag van ontvangst (met foto’s) te worden gemeld per telefoon of email. 

Bezorglocatie deur
Flats: tot aan de portiek of centrale hal 
Bouwplaats: op 1 centrale plaats – van te voren afgestemd 
Woonhuizen: begane grond 

Opslag
De deuren dienen in een droge, goed geventileerde ruimte, horizontaal te worden opgeslagen. De relatieve vochtigheid in de ruimte dient te liggen tussen de 45% en 55% en er mogen geen grote temperatuursverschillen voorkomen. De bovenste deur van elke stapel dient te worden afgedekt. Stapels deuren dienen tijdens opslag door twee geplaatste liggers te worden ondersteund:

  • op gelijke afstand
  • over de deurlengte verdeeld
  • op gelijke hoogte

Meer informatie over opslag