voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Apothekerskast

Ladegeleiders voor een apothekerskast

Een apothekerskast is een smalle, hoge, langwerpige kast die helemaal naar buiten wordt getrokken. In de kast zitten diverse rekken, plateaus en manden, waardoor spullen overzichtelijk opgeruimd kunnen worden. In veel moderne keukens is zo’n apothekerskast te vinden. Het is een praktische en stijlvolle manier om keukenspullen op te ruimen. Ook in de badkamer kan een apothekerskast een waardevolle toevoeging zijn. Door het formaat van de kast zijn er echter wel speciale ladegeleiders nodig om de kast soepel te laten schuiven. Bij Ironw@re vindt u sterke apothekerskast geleiders, voor het maken van een degelijke apothekerskast.

Filteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoge kwaliteit apothekerskast geleiders voor optimaal gemak

Alle ladegeleiders voor apothekerskasten die u bij Ironw@re koopt zijn van degelijke kwaliteit. De geleiders lopen soepel en geruisloos. De inbouwlengte ligt tussen de 400 en 1100 millimeter. De geleiders zijn geschikt voor apothekerskasten met een gewicht van maximaal 200 kilogram. Alle apothekerskast geleiders zijn voorzien van een lagering met rollen. Veel van de geleiders zijn voorzien van een softclose dempingsysteem. Dit zorgt ervoor dat de kast nooit hard dicht zal vallen, maar altijd zachtjes sluit. Dat maakt van deze ladegeleiders een solide en betrouwbare basis voor elke apothekerskast.

Een uittreksysteem voor een apothekerskast

Zoekt u niet alleen laderails voor een apothekerskast, maar wilt u een compleet systeem om een apothekerskast uittrekbaar te maken? Dan vindt u bij Ironw@re een handig uittreksysteem om een apothekerskast mee te maken. Dit systeem is voorzien van geleiding met demping, een stevig frame en een fronthouder. Het is eenvoudig in te richten met bijvoorbeeld draadmanden, inhangmanden, -plateaus en -bakken. 

Eenvoudige montage

Zowel de losse apothekerskast geleiders als het complete uittreksysteem voor een apothekerskast zijn eenvoudig te monteren. Dat maakt ze erg geschikt voor doe-het-zelvers, maar ook voor professionals die stevig door willen werken. Heeft u vragen over de ladegeleiders of bent u op zoek naar een ander product? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee, of het nu om één of honderd apothekerskasten gaat. Zo helpen we ook uw project graag een stapje verder.