voor bedrijven & consumenten in NL en BE

Artikel nr.
taats-glas-compleet

Glazen taatsdeur | Inclusief glasplaat naar keuze

          review(s)
Verwachte levering systeem: 1-2 werkdagen
Verwachte levering glas: 15-20 werkdagen

lees meer over orderproces

Vanaf 1.036,35 856,49
Verkocht per: Set (hoogwaardig glaspaneel + taatsscharnier + glasbewerkingen)

Het laten inmeten van een taatsdeur door een professionele vakman zorgt voor een perfecte pasvorm en een soepele werking. Door deze service aan te bieden, ontzorgen wij u volledig tijdens het aankoop- en installatieproces. 

De levertijd van deur gaat pas in na inmeten; Wij streven om maximaal 1 werkweek na order te komen inmeten. 

Let op: bestelt u meerdere taatsdeuren? Klik dan het inmeten maar bij één taatsdeur aan. De prijs is namelijk onafhankelijk van het aantal taatsdeuren dat ingemeten dient te worden. 

- +

Samengesteld pakket

- Glazen taatsdeur zonder frame
- Deurhoogte, breedte en glasbewerking naar keuze
- Keuze uit: 5 kleuren glas en 2 kleuren scharnier
- Softclose sluittechniek

Andere interessante producten

Gegevens

Glazen taatsdeur op maat

Wanneer een glazen taatsdeur?

Deze complete taatsdeur is een echte eyecatcher. Taatsdeuren worden vaak toegepast in woonkamers als entreedeur, maar ook in restaurants en andere bedrijfspanden. Het grootste voordeel van een taatsdeur is het gemak en comfort, aangezien de deur naar twee zijden open gaat, en automatisch zachtjes sluit. De taatsdeur kan in beide richtingen geopend worden tot 90° en heeft een vasthoudstand op 90°. Dankzij de actieve sluitdemping komt de deur bij het sluiten steeds perfect tot het nulpunt waardoor de deur volledig in lijn met de wand staat zodat het strakke design van de wand gewaarborgd blijft. Verder wordt een taatsdeur geplaatst in een opening zonder kozijn. 

Voorbereiden sparing
De glazen taatsdeur kan het beste in een opening worden geplaatsd die rondom is gestuced.  Zorg dat de opening haaks en waterpas is. Laat deze door een stucadoor met een kruislaser controleren met afstrijken van de opening en aanbrengen van de stuchoeken op de hoeken van de wanden. 

Vloer (verwarming) en glazen taatsdeur
Het taatsscharnier wordt met ankers in de vloer vast gemaak. Deze gaan ongeveer 4 cm de vloer in. Als er vloerverwarming aanwezig is graag contact met ons opnemen. Er zijn oplossingen om met vloerverwarming onze scharnieren te plaatsen. 

Ventilatie glazen taatsdeur
De taatsdeur heeft een minimaal grotere hangnaad dan een scharnierende deur, waardoor de deur meer geluid en tocht doorlaat dan een scharnierende deur. Daarnaast is de netto doorgang ongeveer 10cm kleiner, doordat het scharnierpunt ongeveer 10 cm uit de wand zit. Op verzoek kunnen we het scharnierpunt naar wens ook groter maken.

Het glaspaneel wordt voorbewerkt en op maat geleverd.
Wij leveren u een compleet voorbereid (op taatsscharnier) glaspaneel met een dikte van 10mm. Het glaspaneel is van gehard veiligheidsglas, wat 5x steviger is dan ongehard glas en dus extra sterk en extra veilig is.  Tot slot worden de randen van de glasplaat plat poly (pp) geslepen, zodat het glas na op maat maken geen scherpe randen heeft.

Berekening deurmaat
HOOGTE: kleinste meting sparingshoogte min 3 mm minus 12 mm
BREEDTE: kleinste meting sparingsbreedte min 4 mm minus 3 mm
**controleer met goede kruislaser of waterpas of situatie 4 of 5 van afbeelding van toepassing is!! Dan moet deur anders worden berekend. Neem dan contact op. Of laat ons inmeten.

Grepen glazen taatsdeuren
We hebben een uitgebreid assortiment taatdeur grepen. Greeploos kan, maar geeft wel afdrukken van vingers en handen op glas.

Hoe glasplaat inmeten?

 

Technische informatie

Technische informatie
Art.nr. taats-glas-compleet
Producent Ironw@re
Verkoopeenheid Set (hoogwaardig glaspaneel + taatsscharnier + glasbewerkingen)

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glazen taatsdeur | Inclusief glasplaat naar keuze
Uw waardering

Meest gestelde vragen

Customer Questions
Geen vragen
Alleen ingelogde gebruikers kunnen vragen stellen